Logo Century 21 all together

C21 makelaar

Het beste vastgoedkantoor C21 Benelux

Logo C21

We zijn uiterst tevreden met het N°1 Award.

Laat ons duidelijk zijn, uitgeroepen worden tot het beste vastgoedkantoor van Century 21 is echt wel een hele eer. Met 165 vastgoedkantoren prijk je dan als team plots helemaal bovenaan de lijst.


We kregen de trofee van winnaar uit handen van de nagelnieuwe CEO van Century 21 Olivier Laporta.


Het is een mooie bekroning voor ons team dat zich reeds enkele jaren opwerkt tot de absolute top in vastgoedbemiddeling.

3 jaar geleden kwamen we de top 5 binnen en jaar na jaar werd daarbij onze positie verstevigd met nu de absolute bekroning de NR 1 pole position als beste vastgoedkantoor.


De nummer 1 word je niet zomaar, deze titel ontvang je omdat we onze klant centraal zetten en omdat we steevast uw verwachtingen inlossen.


  • Je neemt niet zomaar met ons contact voor je gratis schatting. Je weet dat dit vaak het begin is van de reis naar je nieuwe thuis. We zijn present bij elke belangrijke stap in dit proces.
  • Je schrijft niet zomaar een email voor je wederbelegging van kapitaal. Je weet dat investeren in vastgoed vaak net iets meer is dan afwegen tussen onkosten en rendement, ook hier zijn we present bij elke belangrijke stap In het proces.
  • Je stuurt niet zomaar SMS voor een aankoop van je eerste woning. Je weet dat dit misschien wel de belangrijkste aankoop is van jullie leven. Dan ga je niet zomaar neerzitten bij een doordeweeks vastgoedagent. Dus je kiest bewust voor een topkantoor en precies daardoor kregen we deze NR 1 Award!

We hebben “Top” vastgoedagenten in huis

Het event had plaats in het upper class Dolce La Hulpe met feestelijke setting .Het bleef niet bij een glaasje bubbels en het is nog leuk geworden voor ons team. Zeker toen we nog verschillende prijzen kregen in de categorie beste vastgoedagent.

De awards werden uitgerijkt aan :


  • Koen Tondeur
  • Annick Geeroms
  • Annouchka Assys


Zoveel eer, je gaat ervan zweven. Leer ons team beter kennen en maak een persoonlijke afspraak.