Logo Century 21 all together

C21 makelaar

Het beste vastgoedkantoor C21 Benelux

Logo C21

Top 10 kantoor Benelux 2015-2023

in 2021 werd Century21 ATG uitgeroepen  tot beste vastgoedkantoor van Century21 Benelux! En wat was dat een hele eer. Met 165 vastgoedkantoren prijk je dan als team plots helemaal bovenaan de lijst. We kregen de trofee van winnaar uit handen van de huidige CEO van Century 21 Olivier Laporta.

 

Het is een mooie bekroning voor ons team dat zich reeds enkele jaren opwerkt tot de absolute top in vastgoedbemiddeling.

 

Sindsdien bleef ons kantoor hoog aan de top en bleven wij in de top 10 lijst staan, dit onder andere met individuele prijzen voor beste inkoper en verkoper van Century21 Benelux

 

3 jaar geleden kwamen we de top 5 binnen en jaar na jaar werd daarbij onze positie verstevigd met nu de absolute bekroning als beste vastgoedkantoor.

 

  • Je neemt niet zomaar met ons contact voor je gratis schatting. Je weet dat dit vaak het begin is van de reis naar je nieuwe thuis. We zijn present bij elke belangrijke stap in dit proces.

 

  • Je schrijft niet zomaar een email voor je wederbelegging van kapitaal. Je weet dat investeren in vastgoed vaak net iets meer is dan afwegen tussen onkosten en rendement, ook hier zijn we present bij elke belangrijke stap In het proces.

 

  • Je stuurt niet zomaar SMS voor een aankoop van je eerste woning. Je weet dat dit misschien wel de belangrijkste aankoop is van jullie leven. Dan ga je niet zomaar neerzitten bij een doordeweeks vastgoedagent. Dus je kiest bewust voor een topkantoor en precies daardoor kregen we deze NR 1 Award!

We hebben “Top” vastgoedagenten in huis

Uw woning verkopen?

Bent u van plan om uw woning te verkopen en wilt u weten wat de waarde is? Vraag dan nu uw gratis en vrijblijvende woning schatting aan. Wij hebben jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en kennen de lokale markt en de laatste ontwikkelingen en trends op ons duimpje.
7/7dagen bereikbaar
22.633potentiële kopers
1verkopen / dag