fbpx

Beste klanten, aangaande de maatregelen die de regering genomen heeft moeten wij onze kantoren te Kester, Ninove en Dilbeek sluiten.

Wij zijn ook genoodzaakt alle bezoeken te annuleren. Wij bellen onze klanten en eigenaars persoonlijk op. U kan ons nog steeds bereiken via telefoon of via E-mail.

Bouwgrond – 1700 Dilbeek

€ 380.000

Grote bouwgrond van 30 are gelegen in een groene omgeving van Dibeek (Sint-Ulriks Kapelle) 1. Bestemming : – Bouwgrond voor open bebouwing van een eengezinswoning;- de complementaire bedrijvigheid is toegelaten;- het gebouw wordt in open verband opgericht;- het gebouw telt maximaal twee woonlagen. 2. Inplanting : – de bouwlijn ligt op 14 m uit de wegas (rechter hoekpunt)- alle gebouwde delen van het hoofdgebouw bevinden zich op minimaal 4 m van de zijdelingse perceelsgrens- de bouwdiepte bedraagt 17 m op straatniveau en 12 m op de verdieping. 3. Gabariten:- de kroonlijsthoogte ter hoogte van de bouwlijn en gemeten tussen het normaal grondpeil en de bovenzijde van de kroonlijst bedraagt 4,5 m ± 1,5 m;- de helling der dakvlakken ligt tussen 20° en 45° 4. Materialen: het parementwerk bestaat uit gevelsteen. Het dakvlak is opgebouwd uit dakpannen of leien. Het bijgebouw kan ook dienstig zijn als autostalplaats en berging. De maximale oppervlakte bedraagt 30 m². De maximale kroonlijsthoogte bedraagt 3 m. Het bijgebouw wordt opgericht op 23 m achter de voorgevel van het hoofdgebouw en op minimaal 2 m van de perceelsgrens. Het bijgebouw wordt opgericht in dezelfde materialen als deze van het hoofdgebouw of in niet herbruikt hout. Een bezoekje waard! Aarzel dan niet om ons te contacteren op nummer 02 513 13 13 via e-mail info@c21.be.

Algemeen

Prijs : € 380.000
Grondoppervlakte: 3023 m²

Comfort

Verwarming: Niet meegedeeld
Type dak: Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas:
Aansluiting waterleiding:
Lift:
Keuken: Niet meegedeeld

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: In aanvraag
Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
Verkavelingsvergunning: In aanvraag
Bestemming: In aanvraag

Locatie

Geïnteresseerd?

Recent toegevoegd

Waardebepaling

Wij nemen graag de tijd om u, uw wensen en uw eigendom te leren kennen en bepalen een realistische en marktconforme waarde voor uw eigendom.

Waardebepaling

Wat zeggen onze klanten?