fbpx

Beste klanten, aangaande de maatregelen die de regering genomen heeft moeten wij onze kantoren te Kester, Ninove en Dilbeek sluiten.

Wij zijn ook genoodzaakt alle bezoeken te annuleren. Wij bellen onze klanten en eigenaars persoonlijk op. U kan ons nog steeds bereiken via telefoon of via E-mail.

Huis – 1740 Ternat

  • 130 m²
  • 3
  • 1

€ 225.000

Om het virtueel bezoek te bekijken: druk op MEDIA of op de link: https://my.matterport.com/show/?m=EbyC8feQK5u&mls=1 Er is altijd iets te beleven in de wijk “Den Bos”. Een huis waar alles dichtbij is en iedereen zich goed voelt. TROEVEN: Charmant huis met veel potentieel: van een keuken die uitkomt op de tuin tot een master suite met badkamer en kleedkamer, alles is mogelijk. Perfect als starterswoning en tuin met uitzicht op groen en agrarisch landschap. Registratie mogelijk tegen 5% dankzij een ingrijpende energetische renovatie. De bus is op 200m, de fietssnelweg tussen Gent en Brussel op 1km, het treinstation 900m en de E40 tussen Gent en Brussel 2km, alle gewenste transportmiddelen zijn mogelijk. Om te wandelen is de buurt zeer aangenaam en nabij het “Hertigembos” op 1km. Verwarming: nieuwe gaskachels. Veel bergruimte. Na renovatie vindt iedereen zijn plek om te genieten van een goede nachtrust. Een bezoekje waard! Aarzel dan niet om ons te contacteren op nummer 02 513 13 13 via e-mail info@c21.be.

Algemeen

Prijs : € 225.000
Grondoppervlakte: 263 m²
Bewoonbare oppervlakte: 130 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1958

Comfort

Verwarming: Kachels op gas
Oriëntatie achtergevel: Noord
Type dak: Zadeldak
Dakbedekking: Pannen
Aansluiting aardgas:
Aansluiting waterleiding:
Lift:
Keuken: Kasten met toestellen
Beglazing: Enkel

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: In aanvraag
Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
Verkavelingsvergunning: In aanvraag
Bestemming: In aanvraag

Locatie

Geïnteresseerd?

Recent toegevoegd

Waardebepaling

Wij nemen graag de tijd om u, uw wensen en uw eigendom te leren kennen en bepalen een realistische en marktconforme waarde voor uw eigendom.

Waardebepaling

Wat zeggen onze klanten?