fbpx

Beste klanten, aangaande de maatregelen die de regering genomen heeft moeten wij onze kantoren te Kester, Ninove en Dilbeek sluiten.

Wij zijn ook genoodzaakt alle bezoeken te annuleren. Wij bellen onze klanten en eigenaars persoonlijk op. U kan ons nog steeds bereiken via telefoon of via E-mail.

Huis – 1790 Affligem

  • 117 m²
  • 2
  • 1
  • 1

€ 295.000

Wonen op den buiten maar kort bij Brussel. Op 2 minuten van de dorpskern bieden wij u deze 3 gevel woning aan met verre achterzicht op het platteland. In deze woning geniet elke ruimte van veel lichtinval. Living/eetplaats, keuken en veranda geven uit op het terras en de zuidelijk geörienteerde tuin. Er zijn 2 slaapkamers met de mogelijkheid een bijkomende slaapkamer te maken op het dak en 1 bureauruimte. Energiezuinige woning dankzij de elektrische accumulatieverwarming op nachttarief en de 9 zonnepanelen geïnstalleerd in 2016 (nog 11 jaar geldig). Alarmsysteem (camera met foto’s) – beveiligde deur – tuinbox en garage. De nabijheid van tal van invalswegen zorgt voor een vlotte bereikbaarheid. Voor meer info contacteer ons op 02/513 13 13 of per e-mail op info@c21.be. VIRTUELE TOER https://my.matterport.com/show/?m=d8hkf8sg9SM&mls=1

Algemeen

Prijs : € 295.000
Kadastraal inkomen: € 1.446
Grondoppervlakte: 414 m²
Bewoonbare oppervlakte: 117 m²
Woongedeelte oppervlakte: 30 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Garages: 1
Bouwjaar: 1991

Comfort

Verwarming: Elektrisch - directe verwarming
Oriëntatie achtergevel: Zuid
Type dak: Lessenaarsdak
Dakbedekking: Pannen
Aansluiting aardgas:
Aansluiting waterleiding:
Lift:
Keuken: Kasten met toestellen
Beglazing: Dubbel
Raamkozijn: hout

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: In aanvraag
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
Verkavelingsvergunning: In aanvraag
Bestemming: In aanvraag

Locatie

Geïnteresseerd?

Recent toegevoegd

Waardebepaling

Wij nemen graag de tijd om u, uw wensen en uw eigendom te leren kennen en bepalen een realistische en marktconforme waarde voor uw eigendom.

Waardebepaling

Wat zeggen onze klanten?