fbpx

Beste klanten, aangaande de maatregelen die de regering genomen heeft moeten wij onze kantoren te Kester, Ninove en Dilbeek sluiten.

Wij zijn ook genoodzaakt alle bezoeken te annuleren. Wij bellen onze klanten en eigenaars persoonlijk op. U kan ons nog steeds bereiken via telefoon of via E-mail.

Villa – 1740 Ternat

  • 365 m²
  • 4
  • 2
  • 2

€ 699.000

Bekijk ons virtuele begeleiding: druk op MEDIA of LINK 3D: https://my.matterport.com/show/?m=jdY9wGR7Btw&mls=1 Voor de liefhebbers van natuur en luxe. TROEVEN: Mooi gerenoveerde hoeve uit 1915 in woongebied met zwembad en prachtig uitzicht.Rustig gelegen en toch zeer toegankelijk met de wagen, openbaar vervoer, trein en fiets, dicht bij het centrum van Ternat en van Sint-Katherina-Lombeek, aan 300m van een school, 900m van de Culturele Centrum van Ternat, op 10km van Brussel en 12km van Aalst met de E40 op 1,5km. Zeer ruime woning over 2 verdiepen gerenoveerd in 2001 en 2014 met zwembad. Naast het zwembad met aanhorende poolhouse, geven de zonnepanelen en centrale stofzuigersysteem een tint moderne luxe aan een charmante hoeve. Deze is ingericht met een warm living op parket van 100m² met een verhoogde cosyhoek met elegante tegelkachel, waar de ingebouwde bar zicht op de velden geeft.De living is open op een volledig ingerichte leef-eetkeuken met eiland van 45m². Nog een stapje verder heb je toegang tot een bureau van 31m². Met 4 ruime slaapkamers waaronder 1 suite met grote dressing en douchekamer, en 1 extra badkamers vindt iedereen zijn plaatst om te rusten. Berging is er ook genoeg, een kelder van 16m², bergingen voor 53m² en een garage van 46m². Men kan winter en zomer genieten van het prachtig uitgestreken zicht dankzij een de mooi onderhoudsvriendelijke tuin met zwembad met zijn robot en een plankenterras van 53m² op het 1ste verdiep. Bezoek waard! 02/5131313

Algemeen

Prijs : € 699.000
Kadastraal inkomen: € 1.576
Grondoppervlakte: 991 m²
Bewoonbare oppervlakte: 365 m²
Woongedeelte oppervlakte: 100 m²
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Garages: 2

Comfort

Verwarming: CV op gas
Oriëntatie achtergevel: Noordoost
Type dak: Zadeldak
Dakbedekking: Pannen
Aansluiting aardgas:
Aansluiting waterleiding:
Lift:
Keuken: Volledig ingebouwd
Beglazing: Dubbel

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: In aanvraag
Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
Verkavelingsvergunning: In aanvraag
Bestemming: In aanvraag

Locatie

Geïnteresseerd?

Recent toegevoegd

Waardebepaling

Wij nemen graag de tijd om u, uw wensen en uw eigendom te leren kennen en bepalen een realistische en marktconforme waarde voor uw eigendom.

Waardebepaling

Wat zeggen onze klanten?