fbpx

Beste klanten, aangaande de maatregelen die de regering genomen heeft moeten wij onze kantoren te Kester, Ninove en Dilbeek sluiten.

Wij zijn ook genoodzaakt alle bezoeken te annuleren. Wij bellen onze klanten en eigenaars persoonlijk op. U kan ons nog steeds bereiken via telefoon of via E-mail.

Villa – 1840 Londerzeel

  • 288 m²
  • 4
  • 2
  • 2

€ 518.750

UNIEKE WEBSITE:http://www.maldersesteenweg115.be !! Century 21 ATG – Bekijk ons virtuele begeleiding: druk op MEDIA of LINK 3D.: https://my.matterport.com/show/?m=d8gZrSVzpNv&mls=1 – Om te beginnen is er de fantastische locatie… een rustige, groene omgeving en toch op fietsafstand van het hart van Londerzeel, wat ervoor zorgt dat bakker, slager, school, busroutes, station… op fietsafstand ligt. De snelwegen en gewestwegen zijn zo toegankelijk waardoor elke verbinding vlot te maken is. Naast de locatie springt de aangelegde, grote tuin met uniek zicht op agrarisch gebied meteen in het oog. Eveneens een ruim terras waar steeds ruimte is om met het gezin te tafelen en languit van de zon te genieten en /of te spelen in de tuin! Zeer veel natuurlijke lichtinval. Afwerking: Volledig uitgeruste keuken in franse eik met toestellen van Miele, AEG, Novy. Nieuw elektrische warmwaterboiler 2015, chauffage ketel en brander vervangen in 2015, vernieuwing garage poorten, buitendeuren klapluiken, dakgoten, regenpijpen 2017, alarminstallatie, buiten beveiliging, binnen beveiliging, isolatie spouwmuren, isolatie dak, eiken binnendeuren, 2 badkamers, wijnkelder, tuinhuis, dubbele garage… Tot slot, ideaal voor een vrij beroep, een groot gezin (4 slaapkamers) en/of mensen die nooit meer trappen willen doen om in hun bed te geraken, van gezelligheid, open gevoel en privacy houden! “EEN BUITEN-KANS ” ! Indien u een bezoek wenst, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 02/513.13.13.

Algemeen

Prijs : € 518.750
Kadastraal inkomen: € 2.891
Grondoppervlakte: 2054 m²
Bewoonbare oppervlakte: 288 m²
Woongedeelte oppervlakte: 60 m²
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Garages: 2
Bouwjaar: 1980

Comfort

Verwarming: CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel: Zuid
Type dak: Tentdak
Dakbedekking: Pannen
Aansluiting aardgas:
Aansluiting waterleiding:
Lift:
Keuken: Volledig ingebouwd
Beglazing: Dubbel

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: Ja
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
Verkavelingsvergunning: Ja
Bestemming: In aanvraag

Locatie

Geïnteresseerd?

Recent toegevoegd

Waardebepaling

Wij nemen graag de tijd om u, uw wensen en uw eigendom te leren kennen en bepalen een realistische en marktconforme waarde voor uw eigendom.

Waardebepaling

Wat zeggen onze klanten?