fbpx

Beste klanten, aangaande de maatregelen die de regering genomen heeft moeten wij onze kantoren te Kester, Ninove en Dilbeek sluiten.

Wij zijn ook genoodzaakt alle bezoeken te annuleren. Wij bellen onze klanten en eigenaars persoonlijk op. U kan ons nog steeds bereiken via telefoon of via E-mail.

Winkelruimte – 1730 Asse

  • 950 m²

€ 133.134

TROEVEN: Grote zichtbaarheid – zeer toegankelijk met de wagen of openbaar vervoer – dicht bij scholen en supermarkten – ideaal voor een winkel of handelzaak – Mooie commerciële ruimte van 701m² die vandaag voor een schoenenwinkel Torfs uitgerust is. De huidige infrastructuur behouden is bespreekbaar. Buiten Horeca zijn alle soorten handel mogelijk vermits aanvraag bij de eigenaar. Een 20-tal parking plaatsen voor de klanten zijn ook aanwezig. Naast de commerciële ruimte is er stockage van 300m² voorzien met een toeleveringspoort en een goederen lift. In de stock ruimte is er een keuken en een WC. Handelspand met een vitrine van 14,5m gevestigd op de meest gebruikte weg van Asse, de N9 die Brussel, de Ring en de E40 met Aalst en Dendermonde verbindt. Op 1 km van het station van Asse en 200m van een bushalte, naast een school en op wandelafstand van supermarkten en andere winkels, maakt dat Uw winkel ook voor voetgangers toegankelijk is. Grote zichtbaarheid en toegankelijkheid verruimd de mogelijkheid om meer en nieuwe klanten te kunnen benaderen in Asse of rondom Brussel. Bezoek waard! Indien u een bezoek wenst, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 02 513 13 13 of e-mail naar info@c21.be

Algemeen

Huurprijs : € 133.134 / maand
Bewoonbare oppervlakte: 950 m²

Comfort

Verwarming: CV op gas
Type dak: Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas:
Aansluiting waterleiding:
Lift:
Keuken: Niet meegedeeld

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht: In aanvraag
Bouwvergunning verkregen: In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering: In aanvraag
Verkavelingsvergunning: In aanvraag
Bestemming: In aanvraag

Locatie

Geïnteresseerd?

Recent toegevoegd

Waardebepaling

Wij nemen graag de tijd om u, uw wensen en uw eigendom te leren kennen en bepalen een realistische en marktconforme waarde voor uw eigendom.

Waardebepaling

Wat zeggen onze klanten?